We zijn Odido.

Menselijk, Optimistisch en Vooruitstrevend

We maken telecom beter door het menselijker te maken. En zien ook de mens in elke medewerker. We geven elkaar veel vertrouwen en flexibiliteit. Zodat werken bij ons werkt voor jou. 

Wij zien en ondersteunen ieders talent. We zijn er trots op dat we een diverse organisatie zijn. En helpen je om in een ruim aanbod opleidingen en coaching te vinden die bij jou passen. 

Bij Odido kun je een voorloper zijn in jouw vakgebied. We ontwikkelen premium producten en willen het elke dag beter doen voor klanten. Dankzij een open cultuur en innovatieve technologie kun jij op je best presteren. 

               


Leren en ontwikkelen

Bij Odido zijn we er voor elkaar. We zien elkaars talenten. We luisteren en kijken altijd wat er kan. Omdat je op je best bent als je kan groeien, krijg je daar bij Odido alle ruimte voor. We kijken samen waar je ambitie en talent en zorgen dat jij de kansen krijgt om te groeien op jouw manier. We hebben meer dan 200 digitale trainingen waarmee je aan professionele én persoonlijke doelen kan werken. Aan beoordelingen doen we niet. Je houdt je  manager en je  collega’s op de hoogte van je doelen. Samen gaan we vooruit. 


We zijn een top employer

Onze naam bestaat uit verschillende vormen die samen een eenheid zijn. Dat is niet zomaar. Dat is hoe we naar de wereld kijken: een plek waar mensen, hoe verschillend ook, samen vooruitgaan. We zetten ons in voor een werkplek waar iedereen zich welkom en veilig voelt. En het beste uit zichzelf kan halen. Dat we het niet bij woorden laten zie je aan onze mooie certificering: we zijn erkend Top Employer. Een bevestiging waar we trots op zijn. Dat snap je.

Lees meer over top employer


Diversiteit & inclusie

We zijn trots op onze diversiteit. Het is de kracht van onze organisatie. Daarom omarmen we onze verschillen en zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom en veilig voelt. Want alleen dan voel je de vrijheid om jezelf te zijn en alles eruit te halen wat erin zit.

Lees meer over diversiteit en inclusie


Voor elkaar

Als grootste provider van Nederland zetten we alles op alles om technologie menselijk te maken. Daarmee bedoelen we dat technologie zinvol, duurzaam en inclusief is. Voor elkaar, en voor de samenleving. Iedereen kan meedoen, niemand is uitgesloten.

Lees meer over voor elkaar

Laatste vacatures

Meld je aan voor de
Job Alert!

Maak een Job alert aan en wij laten het direct
weten wanneer er een vacature beschikbaar komt!

Top